Hvor godtfolk er kommer godtfolk til!

Bliv en del af vores frivilligkorps - "Godtfolk" . Vi har bruge for stærke kulturbærer, som vil være med til at sætte baren for Folkely Festival. Ingen festival uden "Godtfolk" 

Vi drømmer om at skabe en bevægelse.


Som frivillig på Folkely Festival bliver du en del af et stærkt fælleskab, som sammen skal være med til at sætte dagsordene for en folkenær byudvikling i Hundested. Og med din indsat er du med  til at skaffe penge til en lang række gode lokale formål. For Folkely skal være mere end bare en 3 dags festival. 

f.eks: I år drømmer vi om at kunne etablere et lokalt gavlmaleri, skabe sammenhæng mellem by og havn, og synliggøre ungdommens plads i byrummet.  

 

Hvad støtter du ved at være frivillig?

Folkely Festival har et samarbejde med lokale foreninger og skoler, som alle er med til at skabe Folkely.  Udover foreningen Hundested Erhverv, som står bag Folkely Festival. Så arbejder vi på at etablere et stærkt foreningssamarbejde med lokale foreninger, som også kan stå for at rekruttere frivillige til festivalen. Ved at være frivillig for en af foreningerne vil din indsats hjælpe den specifikke forening, og derved få del i overskuddet fra festivalen. 

Hvis du er frivillig direkte gennem Folkely Festival, vil alt overskud gå til Hundested Erhvervs arbejde med at udvikle Hundested som destination og støtte kulturelle formål i Hundested. Vil du være med på holdet? Så udfyld vores skema nedenfor: Har du et spørgsmål?

Har du spørgsmål til indsatsten som frivllig? Så er du velkommen til at kontakte vores frivillig koordinator , Nana Jørgensen på mail: folkelyfestival@gmail.com