PIND

en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden.

 

PIND skriver og producerer alle sine sange selv, hvilket afspejler sig i hudløst ærlige og autentiske tekster. Efter at have udgivet sit debutalbum ’LOTUS’ og en række singler som ’Indlæg’ og ’Avalon’, som har fået en del airplay hos P3, er Pind nu klar til at vælte Danmark med ny musik og koncerter på flere af de toneangivende festivaler som bl.a. Roskilde Festival og Smukfest.


Om hans seneste festivaloptræden, i Musikhusets Store Sal, på dette års SPOT festival i Aarhus, havde GAFFA følgende at sige i deres 6-stjernede anmeldelse:“Pind og hans band trodsede i den grad min umiddelbare skepsis og holdt et brag af en hiphopfest, der med hårde og tunge, lette og legende beats rystede Store Sal og de deltagende. (...) Selv da de bukkede, stod der stadig folk og hoppede, selvom musikken var stoppet.”


I november 2019 udgav Pind EP’en ’Videre’, som udover at være en introduktion til hans univers, også er et farvel til livet i provinsen. Den fantastiske single ’Plastic’, som medvirker rapkollegaen Benjamin Hav, var for alvor med til at sætte Pind på landkortet. Efterfølgende kom singlerne ’Indlæg’, ’Jeg Har Glemt’ og ’Avalon’, og i april 2022 udgav Pind sit debutalbum ’LOTUS’, som er hans mest ambitiøse og personlige projekt hidtil. Med hans unikke produktioner og tekster, skabte Pind en særlig rød tråd i albummet, som giver lytterne, der virkelig spidser øre, mulighed for at opsnappe skarpe detaljer og referencer.


Glæde jer til at opleve PIND lørdag d. 27 august på festivalspladsen "Mellemrummet"

KØB DIN BILLET HER